Er du nettsjef eller driftsleder får du bruk NordiConsult og våre tjenester

Derfor skal du som nettsjef eller driftsledere bruke NordiConsult

NordiConsult er et tredjeparts uavhengig inspeksjons selskap. Grunnen til at du som nettsjef eller driftsleder, skal bruke NordiConsult er fordi vi er å anse som spesialister. Vi leverer ekspertise innen råtekontroll,jordplatemåling og linjeinspeksjon. I 16 år har vi kontrollert over 1 million stolper. Alt fra Finnmark i nord til Lindesnes i sør. Vi har til og med vært på Svalbard. Vi har vært absolutt over hele Norge.

NordiConsult er bygget opp av erfarne linjemontører og utdannede energimontører. Vi har tro på kompetanse og lang erfaring, og mener det er viktig å bruke fagfolk til linjeinspeksjon. Våre fagfolk har tidligere bygd
linjer og vet hva man skal se etter når man skal finne avvik.

Det du vil oppleve når du bruker NordiConsult er at vi bruker de siste instrumentene som finnes på markedet. Vi er innovative og fokuserer på bærekraft og utvikling. Når vi finner avvik – kategoriserer og graderer vi alle
avvik. Dette gjør vi i henhold til REN, norske normer og anbefalinger fra SINTEF.

I denne filmen møter du daglig leder, Kristian Mjølnerød. Som forteller hvorfor du som jobber med vedlikehold, er nettsjef eller driftssjef skal bruke NordiConsult. Hos oss får du «Full kontroll over hele linja.»Vil du vite mer om oss og hvilke tjenester vi leverer kan du lese mer her: Produkter og Tjenester. Eller ta kontakt med Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.com , slik at du får vite hvordan vi kan hjelpe deg med å få full kontroll over hele linja.