Dette er NordiConsult og tjenestene vi tilbyr

Glem bekymringer om hvordan det står til med stolper og linjer og uoversiktelige billedarkiv du aldri får oppdatert. NordiConsult gir deg full kontroll over hele linja. Mens du tar vare på strømleveransene, sjekker og kartlegger vi tilstanden på stolper og anleggsdeler, alt fra toppkontroll til jordplater. Slik at du får full kontroll – over hele linja.

Hver eneste dag er våre flinke fagfolk ute på linjeinspeksjon, utfører råtekontroll eller måler jordplatene. Det betyr at du alltid har oversikt over hvilke stolper som bør tas, hvilke anleggsdeler som har avvik, om trær har falt ned på mastene – og akkurat hvor det har skjedd.

I dette video-innlegget presenterer daglig leder, Kristian Mjølnerød, hvilke tjenester vi tilbyr. Kontakt oss om du trenger ekspertise og kontroll på elektrisitet- og telenettet : km@nordiconsult.com!

Vi tilbyr:

Ønsker du å motta tilbud og informasjon på hvordan vi kan bistå med jordplatemåling, linjeinspeksjon eller råtekontroll – Ta kontakt med daglig leder Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.com

NordiConsult AS – Full Kontroll Over Hele Linja!