Om NordiConsult

Glem bekymringer om hvordan det står til med stolper og linjer og uoversiktelige billedarkiv du aldri får oppdatert. NordiConsult gir deg full kontroll over hele linja. Mens du tar vare på strømleveransene, sjekker og kartlegger vi tilstanden på stolper og anleggsdeler, alt fra toppkontroll til jordplater. Slik at du får full kontroll – over hele linja.
 

Hver eneste dag er våre flinke fagfolk ute på linjeinspeksjon, utfører råtekontroll eller kontrollerer jordplatene. Det betyr at du alltid har oversikt over hvilke stolper som bør tas, hvilke anleggsdeler som har avvik, om trær har falt ned på mastene – og akkurat hvor det har skjedd.

 

Vi har utviklet vår egen metode for evaluering av bilder og data, NordiConsult Express, der vi laster ned materialet og kontrollerer det for deg før vi overfører bilder av skader og funn. For å ha full kontroll på både distribusjons- og regionalnettet er det også nødvendig å samarbeide tett med de aktuelle forskningsmiljøene.

 

Har du ikke tid eller kapasitet til å gjennomføre kontrollen selv?
La våre erfarne linjeinspektører ta jobben med å evaluere linjene, så kan dere ta beslutningene på bakgrunn av underlaget vi presenterer.

 

– Daglig leder, Kristian Mjølnerød, NordiConsult.…

Nordiconsult blir Miljøfyrtårnsertifisert våren 2022. 
Klima- og miljørapporten er tilgjengelig på forespørsel