God påske fra NordiConsult!

Det er godt med påskesol, påskekrim og noen deilige timer på sjøen, i skibakken eller i solveggen. Uansett hva du liker å gjøre påsken, ønsker vi deg en god påske!

I dette innlegget har vi samlet en aldri så liten påskemiks av gode filmer om råtekontroll fra NordiConsult. Ha en fortsatt fin påske, så sees vi med nye spennende råtefilmer utover våren.

Råtefilm: Margit og Kristian introduserer Råtekontroll med hund

I denne filmen møter du råtehunden Nova og hundefører Margit. Vår visjon er at vi hele tiden skal utfordre oss selv og bransjen, derfor jobber vi nå med å bli enda bedre innen råtekontroll og forbedrer nå våre metoder med en svært presis sidemannskontroll. Det siste halvåret har vi testet ut om råtekontroll med hund kan være en mer lønnsom, presis og effektiv metode som et ekstra virkemiddel til råtekontroll med resistograf.

Råtefilm: Hvordan utføre råtekontroll? Slik utføres råtekontroll i sin helhet

Om du til daglig utfører råtekontroll eller har en sentral rolle i et tele- eller energiselskap, anbefaler vi at du stiller deg kritisk til dagens metode for råtekontroll. I denne råtefilmen demonstrerer og forklarer Karen hvordan man utfører råtekontroll i sin helhet.

Råtefilm: 5 viktige råd – For energimontører som skal klatre i stolper

Tips-video til alle som arbeider i stolpene. Denne videoen viser fem enkle steg på hvordan du som jobber som energimontør selv kan sjekke en stolpe før du klatrer opp i stolpen når du skal utføre arbeider.

NordiConsult utfører kontroller over hele Norge

NordiConsult AS er en av de største kommersielle aktørene innen kontroll av linjer. Vi gjennomfører kontroller over hele Norge, og jobber systematisk med miljøtiltak i vår arbeidshverdag og er sertifisert Miljøfyrtårn bedrift. Vi opererer som en uavhengig tredjepart og har som hovedmål å være den fremste til å evaluere og hente inn data for våre kunder.

Vi jobber i ulike arbeidsgrupper og team innenfor utvikling av nye metoder for kontroll av komponenter, inspeksjon av høy og lavspent linjer, utvikling av sjekkpunkt programmer som brukes ute i felt, deltagelse i forskning og utviklingsprosjekter med mer.

Kontakt oss om du vil vite mer; Daglig leder Kristian Mjølnerød: km@nordiconsult.no

Produksjon: Moi Impact Agency – Jennifer Moi | Video: Kubrix Film & Foto – Morten Willoch Værø | Foto: Daniel Jerico | Unsplash